2015. május 23., szombat

Dancing Queen...


(Az abszolút szerénytelen cím az én anyai elfogultságomat jelzi, de úgy döntöttem, ebben a blogban szabad. :) )
Hannus megtáltosodott, ami a táncot illeti - és alaposan visszavett a tanulásból, de ez egy másik történet.
Na, nem lett belőle szólótáncos, vagy ilyesmi, ámde egyfolytában ropja. Nagyon érdekli, leköti, és az összes maradék energiáját erre fordítja. Tánclépésben közlekedik, koreográfiát készítenek a szomszéd kislánnyal, táncol este 8-kor, a 2 órás Tűzvirág-próbáról épp, hogy hazaesve; táncol az öccsével, táncol a youtube-on hallgatott zenékre, a tévében Tűzvirág-felvételek mennek végtelenre állítva, onnan lesi el a nagyok koreográfiáját; táncol nappal, táncol éjjel.

Túl vannak a szokásos májusi gálaműsoron, amire idén is hatalmas kitartással készültek és frenetikus sikert arattak; a majálison is táncoltak, és a borfesztiválon is ott lesznek majd.

Szeptemberben abba akarta hagyni a szentgyörgyi, vadrózsás táncot (mint kiderült, csak azért, mert a tánctáborban nem volt ott és azt hitte, lemaradt. Nem maradt le.) Most Zsófi "néni" feltette Hajnalkával a gyerekcsoportból a nagyok közé kalocsait - és mást is - táncolni, hát teljes a boldogsága. Ma két és fél órán át zenekari próbán voltam vele (bogyiszlói fellépésre készülnek), annyi dicséretet kapott Zsófi "nénitől", hogy az a további egy évre is elég lesz. 

Na, ömlengés off.

Ez itt egy itthoni gyakorlós videó, a Tűzvirág-gála fináléjának koreográfia-részlete. 


 

Ezek pedig jelenetek a május elsejei, paksi fellépésről. Kunsági táncokat adtak elő. Molnár Gyula fotózott. ;-) :) 































Ez a vége. Mondom Hannának, hogy Encinek (szélén, zöld felsőben) milyen szép volt végig a mosolya. Hanna szerint azért, mert neki van foga. :D (Hannának most potyogott ki 3.)

2 megjegyzés:

  1. Bámulatos ez a gyerek, úgy mindenestől.... ♥

    VálaszTörlés
  2. Egyetértek, annyira jó már csak ránézni is erre a kislányra, csupa élet, csupa báj, imádnivaló!

    VálaszTörlés