2014. április 18., péntek

Húsvét előtt

Tegnap óta mindhárom gyermek itthon van, ami  miatt tegnap estére már idegösszeomlás-közeli állapotban leledzettem és kértem apjukat, miután a 2 fiú szétdobálta a frissen összehajtogatott ruhákat, hogy akkor legyen szíves ő befejezni a fürdés utáni öltöztetést, és túrja elő a ruhahalom alól Álmos pizsamanadrágját ("Miért nem találod, de az az, igen, rózsaszín, nem tűnt fel, hogy általában rózsaszín ruhákban alszik???" :P ), míg én kiporszívózok és levezetem a feszültséget... 
Ármin tiszta zizzent volt egész nap, Hannát lezárta a szuterénlejáróba míg én lent voltam a mosókonyhában és lekapcsolta a villanyt, szegénykém ott pityergett a tök sötétben ahelyett, hogy szólt volna nekem... Délután nekilökte a széknek... Párnacsatáztak Álmossal és ledöntötték az ablakban a vázákat... És a többi. Estére már olyan állapotban voltam, hogy magam se találkoztam volna szívesen magammal... 
Béke addig volt, míg tojást festettek (és állítólag addig, míg én elmentem aerobikra; apjuk szerint abban az 1 órában semmi baj nem volt velük, mondtam neki este fél 8-kor, hogy jó, akkor most elmegyek félmaratont futni, hogy mindenki nyugiban legyen... ^^)
A tojásfestés képei (a tojás kifújását apjuk végezte, nagy röhögések közepette):



Ma pedig be kell rongyolnom P-ra "még pár dologért" (mindigezvan), tegnap akartam, de annyira fájt a fejem, hogy nem mertem autóba ülni, ma viszont annyian lesznek a teszkóban, ahova készülök, hogy pánikrohamot kapok a gondolatától is.
Délután befejezem a takarítást, aztán holnap jöhet a sütés-főzés; ja, meg egy délelőtti hazai futó"verseny".... :)

4 megjegyzés:

  1. Megnéztem volna F-et tojást fújva...:)
    Én tegnap meg ma dolgoztam, de a hét elején meg ma hazafelé olyan ügyes voltam, hogy holnap már csak egy kisebb vásárlás vár Ateszra...:)
    Édik a gyerekek, ahogy dolgoznak...:)

    VálaszTörlés
  2. Igen... és direkt pici lyukat fúrt a tojásra, merthogy az úgy szép, csak kábé egy órán keresztül fújta a 13 tojásból a trutyit, mire kijött... Lett belőle rántotta este.
    Ügyes vagy! Én még mindig rohanok a boltba, mert délelőtt elfelejtettem egy csomó mindent... :S

    VálaszTörlés
  3. Nem vásárolunk.. :D Inkább kunyerálunk szomszédtól, ott kevesebben vannak..:D:D

    VálaszTörlés
  4. De nálunk meg olyan sokan, hogy a szomszédnak sincs annyi... :D

    VálaszTörlés